Welkom bij KFC Marke


Paastornooi KFC Marke U15/U11/U9

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij ons paastornooi. Dit jaar werd het in een nieuw jasje gestopt. Ontdek alvast de uitnodiging hier.
Sportongeval.


Heb je een sportongeval dat moet je dit aangeven bij de KBVB als je een tegemoetkoming van de verzekering van de KBVB wil hebben. Dit moet gebeuren via een speciaal aangifteformulier en dit moet binnen de 21 kalenderdagen, via de GC (secretariaat) van de voetbalclub toekomen in Brussel bij de KBVB.
Vanaf heden is dit via een NIEUW aangifteformulier (de oude zijn ongeldig). Dit NIEUW formulier kan je downloaden door HIER TE KLIKKEN of op bovenstaande tekening van de verzorgingstas. Op het nieuwe formulier moet de speler of indien speler minder dan 13 jaar de ouders of voogd. Alle oude formulieren zullen vanaf heden NIET MEER GELDIG ZIJN.


WEBSHOP


Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via de webshop 24u op 24u hun favoriete sportitems
aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere artikelen bestellen.


Alle artikels zijn beschikbaar in verschillende maten, voor verschillende leeftijden, en worden (waar voorzien) van het clublogo van KFC Marke. Opgelet er wordt enkel een clublogo voorzien op de trainingsjas, zipper sweater, de polo's, poly t-shirt en de sweater met kap.


Alles wordt na betaling binnen maximum 10 werkdagen bij je thuis rechtstreeks geleverd.